Senaste nytt

Gästartikel: Nfteam - en dag i sundet

Inlagd 03 April 2012 kl 11:350 kommentarer

Klicka vidare för att läsa gästartikeln från David/Skinnet i Nfteam!

Uppstigning kl 04:00 för att fixa klart de sista innan avfärd, väl framme så inser vi att smhi stämmer för engångs skull, mulet och en j*vla blåst.

Vi sjösatte båten och tuffade ut med elmotorn från bryggorna. Väl framme på ett hett spots som levererade herromdagen började vi fiska de tog kanske 3 kast sen hade jag (David) fisk framme vid båten, väldigt försiktiga verkade dom vara för de tog inte många kast försen de var framme en till. Vi gav ut dom tjuriga gäddorna och begav oss ut från viken men de var lite trögt där så vi bestämde oss för att tillkalla de övrigafiskefolket för en gemensam fika och grillning på en ö i lä!
Som vanligt blev de fiskesnack och en jädrans massa skitsnack, polare testade min nya Quintrex med nya motorn och var mäktad imponerad. Jag säger så här, Ni som ska köpa båt och vill ha nått stabilt och brett köp en Quintrex!!! värt varenda krona, stabil i vattnet, grymt stor yta mellan toftarna, mm mm Grym båt helt enkelt !

När vi snackade med polarna så klämde dom ut sig att dom fått 12 gäddor, vi inga ? dom andra polarna inga ? hmm dom hade legat inne i viken som vi flyttade oss ifrån, så fikat avslutades snabbt och de blev ett race in i viken för att hitta en bra plats. Efter en liten kort stund så smäller de på, och fortsätter så hela eftermiddagen tillslut så slutar vi på 21gäddor och 7,5kg 98cm störst i våran båt. Polarna däremot är ju inte sämre, 6 fiskar i båten och en topp på 11,94kg!!! 110cm..
Bröderna från viking pikers har fiskat läänge och har haft ett pb på 7kg nu i 3 år, dom har fiskat istortsätt varje helg sen issläppet. Jag hörde på com-radion när fisken kom upp och de gjorde även folk som var x antal meter från viken haha vilket glädjevrål! bara att lyfta på hatten och ett stort Grattis Henrik Jönsson! Mer om Viking Pikers läser ni på http://vikingpikers.blogspot.se/ och där finns även fler bilder på henkes PB..
Det var ett bra avslut trots att de blåste storm 11m/s snöade och haglade.

Nu är de fiskeförbud 2 månader framöver här (pga gäddan och abborrarnas lek)
Drf kommer vi att köra mycket blekinge nu.

Ha de gott!
// Skinnet NfteamDavid (Skinnet) Axelsson Nfteam 7,5kg 98cm.


Henrik och Calle Viking pikers 11,94kg 110cm.


Freddes första gädda på bra länge (han trollar mestadels gös).


Fikapaus.


Mitt nya ekipage Quintrex 390 yamaha 25hk watersnake 54lb (gps/lod är ej isatt än då de ska dras fint! så de får vänta ett tag till hehe)

Kommentarer

Värdbutik» Deltävlingen arrangeras i samarbete med

ANMÄLDA TEAM  

Team så in i vassen#1
Magnus Löfström
Mika Hopponen
Arnold Westberg
Team BE-LOKE#2
Christian Bergh- Eriksson
Daniel Moe
Pike Conquers#3
Daniel Natanaelsson
Pelle Lindèn
Robert Wikander
Team ABC Vildmarks#4
Jonas Östman
Tobias Östman