Senaste nytt

Vill du bli sponsrad av Sportfish Masters?

Inlagd 23 April 2012 kl 15:312 kommentarer

Vi vill främja sportfisketävlandet och har under 2012 beslutat att sponsra ett antal duktiga team med anmälningsavgifter till diverse tävlingar - utanför vår egen tävling.
Sponsringen består av att vi betalar anmälningsavgiften till önskad tävling och teamet signar upp sig till tävlingen som "Team Namn / Sportfish Masters" samt hjälper till sprida ordet om Masters till fler tävlingsfiskare.

För att det ska vara rättvist mot övriga tävlande team i Sportfish Masters så betalar våra sponsrade team full deltagaravgift till de deltävlingar i Masters som dom vill delta i, det är alltså inte fråga om att sponsrade team åker på en räkmacka till finalen utan det är upp till teamen att delta och kvalificera på egen hand, så det är fortfarande lika villkor för alla team i Masters, sponsrad eller ej.

Ett par exempel på team som vi sponsrar är Team Adrenalin, Team GTC och ATV Center Fishingteam. Dessa team är riktigt duktiga fiskare!

Har ditt team vad som krävs för att bli sponsrade av Sportfish Masters?
Hör av dig med en teambeskrivning till .(JavaScript must be enabled to view this email address) så kanske just ni blir sponsrade 2012!

Kommentarer

Deltävlingen arrangeras i samarbete med Team Adrenalin och Jaktia Örebro

ANMÄLDA TEAM  

Strömvalls sportfiske#1
Tomas Andersson
Anders Gustavsson
Team UPO Eriksson#2
Ove Eriksson
Ulf Eriksson
Team Drop Shot 3#3
Armin Nadarevic
Izet Nadarevic
Nermin Sakonjic
Team Pike 2000#4
Mikael Noren
Fredrik johansson
Team G.T.C#5
Göran Hjelm
Christer Olsson