Titelsponsor

Huvudsponsor

Klara för semifinal
Team / Deltagare / Snitt

WestGear

South End Anglers Team WestGear

Vi kör en Larson FX 1750 dc med en mercury pro xs 115 CT motor som vi är otroligt nöjda med. Den tar oss fram snabbt på tävlingar och tar sjön otroligt bra i alla väder.
Monterat på båten har vi en minn kota talon samt en minn kota riptide 80lbs elmotor fram för att kunna fiska oss in i dom grundaste vikarna.
Vi kör med ett lowrance hds9 carbon ekolod med 3d givare samt även en separat lowrance elite 9 för endast plottern.
Båten är enligt oss helt perfekt i storlek för alla vatten vi fiskar på och kommer in ruggigt grunt i vikar om så behövs.
Detta är våran fjärde båt inom vårat fiske och med händerna på bordet tror vi detta kan vara den optimalaste fiskebåten på marknaden. Vi är otroligt nöjda!

Catch And Win Team WestGear

Catch And Win Team WestGear fiskar från en AlumaCraft Voyageur 175 sport med en Mercury Seapro 90hk.

CAW grundades mer eller mindre i en ishall, Victor och Johannes tog båda på sig ansvaret att sköta musik/ljus till Tranås AIF. Ett hockeylag som spelar i div1. Detta sysslade vi med i 3 år, och under denna tiden började vi fiska mycket tillsammans. Mycket blev till massor och tävlingsscenen började växa och bli intressant.

Vi bestämde att vi skulle starta ett team och behövde så småningom 1 person till. Vi gick på den mest fiskeintresserade med mest kunskap i vår vänkrets: Anton! Som har visat sig vara ett bra komplement i teamet!

Alla rättigheter reserverade.
Copyright © 2018 Sportfish Masters Sweden AB

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011