Titelsponsor

Huvudsponsor

Sponsor

Vinnare
Team / Deltagare / Snitt

Om

Sportfish Live som levererar digitala lösningen för inrapport och fångstadministration har uppdaterat livelänken för Covid-19 situationen.
Än så länge är det fortfarande restriktioner vilket innebär att morgonmötena / deltagarmötena är inställda.
Då detta läge gäller så var extra noga och läsa på tävlingsförfarandet och regler.
Nyhet i liveappen / knappen - Självbetjäning vilket innebär att ni som team scannar in er egen ankomst samt scanner ert startnummer för dagen, samma gäller vid slut av tävlingen = retur och scanna = klart och avanmälan klar.

Allmän sammankomst

I samband med ett kval eller finalarrangemang så har Sportfish Masters skyldighet att ansöka om tillstånd för allmän sammankomst då vissa kval och finaler äger rum på kommunal eller allmän plats. Detta har vi arbetat med sedan 2011 då Sportfish Masters startade.
Dessa dokument medföljer alltid tävlingsledaren digitalt eller i tävlingens admin / logistikpärm.I samband med detta kan alla deltagare känna att arrangemanget är korrekt framtaget och genomfört.

I samband med Covid - 19 så har vi vårt digitala system vilket innebär att alla team är incheckade och klara innan start där av behöver vi ej deltagarmötena som tidigare säsonger. Deltagarmötena är trevliga för att hälsa på alla deltagare och återinförs när läget och rekommendationer ändras.
Endast enstaka team-medlemmar kommer att hämta ut mätbräda samt eventuella startpåsar.
Samtliga deltagare skall ej uppsöka kontakt närmare än 3 m från respektive team.
Detta är en rekommendation som bör följas för allas trevnad i samband med tävling.

Kostnad och betalning

Det kostar 395kr inkl moms per person att ställa upp i ett kval, samt 495kr inkl moms per person att slåss i finalen om teamet kvalar.
Deltagaravgiften går till Sportfish Masters, värd/värdbutik och PredatorGruppen.
Mat (lunch och middagar) i finalen är valfritt tillval och bokas separat hos oss. Boende bokas på egen hand, vi lägger upp rekommendationer på sajten.

Anmälningsavgiften betalas till
Swish 123 577 4708.
BankGiro 685-2529.

För internationella team:
IBAN SE23 6000 0000 0004 2102 0091
BIC HANDSESS

Glöm inte att ange er bokningskod vid betalning. Team garanteras plats först när full betalning erlagts för hela teamet. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Regelverk

Det är samma regler för alla tävlingar oavsett ort och datum - och eftersom sportfiske är en ädel sport i prestigens förtecken så behöver vi väl knappast nämna att team, deltagare och fångst kan diskvalificeras om vi upptäcker att någon skamfullt nog nedlåtit sig till att spela fulspel.
Läs mer på sidan Regler.

Feedback

Vi vill att det ska vara både spännande och kul att deltaga så om ni har några ideer till oss så vill vi gärna höra dom.

Vi vill också veta om du uppskattade tävlingen, om du saknade något, eller om du rent utav tycker att något kunde ha skötts annorlunda.

Efter varje avslutad deltävling har vi ett feedback-moment där vi vill höra dina åsikter så att vi kan lära och bli bättre. Vi tar tacksamt emot feedback på info2021@sportfishmasters.com.

Gemensamt kan vi göra det här till den bästa sportfisketävlingen i landet!

Nyheter

Nytt för 2020 är att vi återgår till att alla team kvalificerar sig direkt till en tvådagars final.
Nytt för 2019 är att 20 team går vidare från semifinal till final.
Nytt för 2018 är bland annat PA-ID som underlättar teamanmälan och krävs för att vi ska kunna följa den nya Allmänna dataskyddsförordningen GDPR, samt krypterade anslutningar på samtliga domäner.
Nytt för 2017 var bland annat tvåspråkighet och den webb-baserade Liverapporteringen som används för inrapportering av fångster under tävling.

Kontakta oss

Skicka ett mejl till info2021@sportfishmasters.com.

Tider - Schema

Tider på sajten och i Liveappen anges i svensk tid.
Undantaget är sidan Schema som anges i lokal tid.

Tävlingskommittén

Tävlingskommittén är en grupp för att stärka och gemensamt ta beslut om viktiga frågor gällande Sportfish Masters.

Nuvarande medlemmar

Våra policies

Personuppgiftspolicy, cookiepolicy