Senaste nytt

Rapala blir världsledande inom isborrar & tillbehör

Inlagd 10 February 2012 kl 16:000 kommentarer

Normark Scandinavia tar över all distribution av isborrar från Mora ICE.
Rapala VMC Corporation har köpt varumärket Mora ICE av Mora of Sweden.
Det betyder att Rapala tar över all distribution internationellt av samtliga isborrar, skär och tillbehör som Mora ICE producerar.
För svenska marknaden betyder det att Normark Scandinavia blir ensam leverantör av Mora isborrar i framtiden.

"Vi har försett marknaden med Moras ICEs isborrar under varumärket Lazer sedan länge och är väldigt nöjda med produkterna. Tidigare har distributionen av isborrar fördelats på flera leverantörer, men det kommer att avslutas under 2012. Vi är mycket glada att vår koncern har lyckats knyta ytterligare ett ledande varumärke till sig och vi ser mycket positivt på framtiden för våra isborrar och isfisket som helhet, berättar Matts Baum, VD på Normark Scandinavia AB."

"Isfisketraditionen är mycket stark i Sverige. Pimpel-SM 2012 beräknas locka cirka 600 deltagare och vi ser mycket positivt på att kunna förse den svenska marknaden med ett komplett sortiment av de bästa isborrarna i världen, avslutar Jesper Norell, ny Divisionschef för sportfiske på Normark.
Mora ICE tillverkar flera olika isborrar, bland annat populära Nova och Lazer och även en rad tillbehör som reservskär och spiraler för motorisborrar."

Kommentarer

Värdbutik» Deltävlingen arrangeras i samarbete med

ANMÄLDA TEAM  

ATV Center Fishingteam#1
Gimmy Larsson
Fredrik Martinsson
Team Slipsnissarna#2
Roger Larsson
Kid Andersson
Team Sportfiskecenter#3
Bengt Gunnarsson
Björn Carlsson
Team FishOn#4
Cory Symoens
Tony Andersson