Titelsponsor

Huvudsponsor

Klara för semifinal
Team / Deltagare / Snitt

Om

Kostnad och betalning

Det kostar 375kr inkl moms per person att ställa upp i ett kval, samt 375kr inkl moms per person att slåss i semifinalen om teamet kvalar.
Deltagaravgiften går till Sportfish Masters, värd/värdbutik, European Pike Association och PredatorGruppen.
Mat (lunch och middagar) i finalen är valfritt tillval och bokas separat hos oss. Boende bokas på egen hand, vi lägger upp rekommendationer på sajten.

Anmälningsavgiften betalas till BankGiro 685-2529.
För internationella team:
IBAN SE23 6000 0000 0004 2102 0091
BIC HANDSESS

Glöm inte att ange er bokningskod vid betalning. Team garanteras plats först när full betalning erlagts för hela teamet. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Regelverk

Det är samma regler för alla tävlingar oavsett ort och datum - och eftersom sportfiske är en ädel sport i prestigens förtecken så behöver vi väl knappast nämna att både deltagare och fångst kan diskvalificeras om vi upptäcker att någon skamfullt nog nedlåtit sig till att spela fulspel.
Läs mer på sidan Regler.

Direktkval till Fly VS Jerk

Vinnarteamet i finalen direktkvalificerar sig till nästa upplaga av Fly VS Jerk.
Målet med detta samarbete är att lyfta fram sportfisketeam för att kunna ta sig vidare ut i Europa och skapa nya möjligheter.

Feedback

Vi vill att det ska vara både spännande och kul att deltaga så om ni har några ideer till oss så vill vi gärna höra dom.

Vi vill också veta om du uppskattade tävlingen, om du saknade något, eller om du rent utav tycker att något kunde ha skötts annorlunda.

Efter varje avslutad deltävling har vi ett feedback-moment där vi vill höra dina åsikter så att vi kan lära och bli bättre. Vi tar tacksamt emot feedback på info2018@sportfishmasters.com.

Gemensamt kan vi göra det här till den bästa sportfisketävlingen i landet!

Nyheter

Nytt för 2017 var bland annat tvåspråkighet och den webb-baserade Liverapporteringen som används för inrapportering av fångster under tävling.
Nytt för 2018 är bland annat EPA-ID som underlättar teamanmälan och krävs för att vi ska kunna följa den nya Allmänna dataskyddsförordningen GDPR, samt krypterade anslutningar på samtliga domäner.

Kontakta oss

Skicka ett mejl till info2018@sportfishmasters.com.

Tävlingskommittén

Tävlingskommittén är en grupp för att stärka och gemensamt ta beslut om viktiga frågor gällande Sportfish Masters.

Nuvarande medlemmar

Våra policies

Personuppgiftspolicy, cookiepolicy

Alla rättigheter reserverade.
Copyright © 2018 Sportfish Masters Sweden AB

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011